Текст
МС-29 тобында "Аспаз"біліктілігі бойынша біліктілік емтиханынан өтті. Билет құрамына суық тағамдар мен тағамдар, негізгі ыстық тағамдар (құс, балық, ет), десерттер кірді. Емтихан комиссиясы Көкшетау қаласының жұмыс берушілерінен "Аристократ" мейрамханасының бас аспазшысы Анохин Артем, "Бульвар" мейрамханасының бас аспазшысы Зайцев Юрий Павлович, "Crosta" мейрамханасының бас аспазшысы Шилин Артем, "Киото" суше –бара жетекшісі Мналимов Тимур, "Ze Beze" жетекшісі Халикова Алсина болды. Студенттер дайын тағамдарды безендіруде өздерінің дәмдік қабілеттерін және эстетикасын көрсетті.